Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
GUŽVE NA TRŽNICAMA: Završne pripreme za Uskrs – šunka, jaja, mladi luk i rotkvice i ove godine na blagdanskim stolovima
ČEKAJU SE DAROVI: Uskrs stiže u osječki Zoološki vrt - gnijezdo za zeku je spremno!
VELIKI PETAK: Majstori kotlića za Osječane pripremili 2200 porcija fiš paprikaša