Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE: Usvojen rekordan proračun Osječko-baranjske županije u visini 350 milijuna eura
VALPOVČANI PROSLAVILI DAN GRADA: Ulaganjem u gospodarstvo do bolje budućnosti
UZ PRIGODNI PROGRAM I MOLITVU: Betlehemskim svjetlom upaljena 2. adventska svijeća koja nas poziva da upalimo svjetlo i u svom srcu
4°C