Osječko-baranjska
VRHUNSKI GASTRO DOŽIVLJAJ: Riba, paprika i mnoštvo posjetitelja na Ribarskim danima u Kopačevu
Gdje se ovih dana jede najbolja riba? Odgovor je samo jedan – u Kopačevu. Baranjci su i ovoga puta priredili vrhunski gastro doživljaj za sve svoje nove i stare goste. A posjetitelji su uživali u šaranu na rašljama, fišu i čobancu, vinima i domaćoj paprici…sve su to i još više tradicionalni, 25. Ribarski dani u Kopačevu.
Osječko-baranjska
GUŽVE NA TRŽNICAMA: Završne pripreme za Uskrs – šunka, jaja, mladi luk i rotkvice i ove godine na blagdanskim stolovima
ČEKAJU SE DAROVI: Uskrs stiže u osječki Zoološki vrt - gnijezdo za zeku je spremno!
VELIKI PETAK: Majstori kotlića za Osječane pripremili 2200 porcija fiš paprikaša