Osječko-baranjska
TRADICIJE U SLAVONIJI I BARANJI NEMA BEZ KULENA: Kulenijada na FAZOS-u ponovo okupila slavonske i baranjske kulinare
Tradicije u Slavoniji i Baranji nema bez svima omiljenog kulena. Njega su u Hrvatskog godišnje proizvede oko 500 tona, a proizvođači često raspravljaju o tome čiji je kulen i recept najbolji. Koji je zaista najbolji odlučit će neutralna stručna komisija druge Kulenijade osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti koja je i ove godine okupila najodvažnije kulinare s područja Slavonije i Baranje.
Osječko-baranjska
BLIŽI SE ZAVRŠETAK RADOVA: Dionica koridora 5c kroz Hrvatsku bit će puštena u promet do listopada
OSTALO JOŠ 477 SLOBODNIH MJESTA: U prve razrede srednjih škola u OBŽ upisano 111 učenika više nego što je bilo osmaša
DAN MO TENJA: Sve više mladih obitelji i sve veća potražnja za parcelama